Toimitusehdot

 TUOTTEET

Tuotteet tilataan, varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta. Toimitusvaihtoehtoina on nouto Karjataidon tilalta tai posti. Postimaksu lisätään tuotteen hintaan.

KARITSANLIHA

Karitsanlihaa on saatavissa tuoreena teurastusten yhteydessä (ennakkotilaus, nouto tilalta) sekä pakasteesta tilalta noudettuna tai toimitettuna erikseen sovitusti lähialueelle. Sovi lihatuotteiden noudosta tai toimituksesta ja tarkasta saatavuus aina etukäteen koirataito@gmail.com tai 050 550 1470 / Kaisa Hilska.

KURSSIT

Kurssit varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen kurssipaikasta. Luethan huolellisesti kurssia koskevat tiedot kyseisen kurssin kohdalta nettikaupasta.

PERUUTUSOIKEUS

Voit peruuttaa ostamasi kurssin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, jolloin palautamme kurssihinnan vähennettynä 10 euron käsittelymaksulla.  Peruutusoikeuden päättymisen jälkeen palautamme kurssimaksun vain eläinlääkärin tai lääkärin todistusta vastaan. Ilmoita peruutuksesta sähköpostitse koirataito@gmail.com.

Paimennuskurssille voi osallistua juoksuisen nartun kanssa. Muiden kurssien osalta tiedustele juoksuisen nartun osallistumisoikeutta tekstiviestillä numerosta 050 550 1470 tai sähköpostilla koirataito@gmail.com

Yksittäisten kurssikertojen peruutukset on tehtävä tekstiviestillä numeroon 050 550 1470 / Kaisa Hilska.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet